Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2014 13:15 - Станала ли е българската милиция , ПОЛИЦИЯ?! Още за казуса със студентката Борислава
Автор: nekonventsialen1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 896 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 27.10.2014 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Европейски съд по правата на човека в решение по делото Бруне(Brunet) v. Франция (жалба №. 21010/10),  приеЛ, че в случая е налице нарушение на чл. 8 (право на зачитане на личния и семейния живот) от Конвенцията. Франция е осъдена за незаконосъобразно и безконтролно събиране и съхраняване на информация от полицията на т.н. у нас полицейски/криминални регистрации. А у нас дори ги обявават публично и то с манипулативна цел - студентката Борислава , която се жалва от полицейски произвол , НЕ Е ЧИТАВА. А самата полицайка , била дори дизайнер . Обиска не бил обиск, а било най-обикновена "рутинна проверка", каквото и да значи това , защото няма такова животно, като обикновена, рутинна проверка! И това не е обикновена неграмотност!Това е целенасочена заблуда, водеща началото си от тъмните времена на соца. Дори в чисто новия ЗМВР от севернокорейски тип, приет въпреки всичко ясно е записано как и в какви случаи може да се извършва проверка на документите и багаж, джобове и лични вещи на гражданите.Е, там няма такова нещо, като твърдяното от служителите на МВР.Накратко.Проверката на документите е незаконосъобразна, доколкото за Борислава няма, каквито и да било данни да е извършила престъпление или нарушение на обществения ред.Твърдяното поглеждане в чантата, в която не било намерено нищо, както и преджобването на якето също са изцяло незаконосъобразни и за сведение на МВР се наричат личен обиск!
 На следващо място, за всяко едно от тези действия, следва да бъде изготвен протокол, т.к. това са процесуални действия. Естествено, такъв няма.След това, въпреки че не е задържана е отведена принудително в РПУ, което на практика е задържане, отново без да бъдат изготвени, каквито и да било документи за целта и прочие и прочие действия и бездействия на МВР, всяко едно от които е незаконосъобразно!!! На следващо място, успешно издържаният тест е проведен в пълна тайна без присъствието на страните в  МВР. Т.е. МВР проверява себе си. За пореден път . И не открива нищо лошо.Има си хас? Елементарната манипулация продължава с ведрото съобщение, че Борислава имала полицейска регистрация, демек работата е ясна – всички са в лайна и изведнъж МВР се оказват целите във бяло………
 Дори да приемем, че наистина има полицейска регистрация, то тя не означава нищо, доколкото въпреки убедеността на МВР, че съществуващата презумпция у нас е за виновност, то уверяваме  ви това не е така.
 Всички са НЕвиновни до доказване на противното с влязла в сила присъда.
 Отгоре на всичко, подобно съобщение е познайте от три пъти?
-Правилно, незаконосъобразно!




Гласувай:
1



1. rumyn - уф:( толкова ли са ти черни пол...
29.10.2014 23:22
уф:(
толкова ли са ти черни полицаите които познаваш?
е, не мога да кажа че всички полицаи са цветя, но в кое стадо си няма мърша?
и съвсем отговорно заставам зад думите си - не е възможно полицая- жена да е престъпила закона тъка нагло на обществено място! пред очевидци. вече полицаите ни са с над средна интелигентност и поне за това се сещат да пазят гърба си.
има нещо гнило тук ама като му дойде времето ще се разбере. що мен не ме спират за рутина проверка по улицата , а точно тази .... е проверената?
я ми обади теб през живота ти колко пъти те е спрял полицай на улицата както си вървиш и ти е искал да си покажеш документите?
думи на баба ми - да би мирно стояло, не би чудо видяло!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nekonventsialen1
Категория: Политика
Прочетен: 121179
Постинги: 159
Коментари: 92
Гласове: 35
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930